Alles wat maar een beetje in de buurt komt grijpt ie vast.

Vanmorgen heeft Jolanda Jens gewogen bij het consultatiebureau. Het duurt nog wel even voor de fantasie werkelijkheid is geworden. Door al die vertraging was Peter te laat om aangifte te doen. Hij is enorm gegroeid en wordt al echt een peutertje. Hij is zwaar beledigd dat ie nu minder aandacht krijgt en niet meer bij ons op bed mag slapen. Auke, Femke en Jorrit wilden hun kleine neefje ook weleens in het echt zien. De gebeurtenissen in Londen lijken zo ver weg, maar komen ineens dichtbij als blijkt dat Ruud Pet fractievoorzitter van Jolanda op dit moment in Londen is. Emma, Masja met haar 2 jongens Mees en Jip, tante Dien, Anja en Nicole en op zaterdag Esther met Josanne en Merlijn, die Jens nog even vast mochten houden. Hij kan al aardig zitten en begint al behoorlijk te draaien. De kast moest wel eerst helemaal leeg; een goede aanleiding om eens op te ruimen. Alles wat maar een beetje in de buurt komt grijpt ie vast.

Morgen heeft Peet nog één dagje vrij om bij te komen van het weekend. Ben je nog helemaal niet geregistreerd, klik dan hier om je eerst te registreren. Bij thuiskomst was mevrouw Siaila de nieuwe kraamhulp gearriveerd. We zijn vanavond snel even heen en weer gereden naar Bunnik. Ate en Marjon kwamen onverwachts ook nog even langs. Het was gelijk een mooie gelegenheid om de nieuwe auto uit te proberen. Met Jolanda heeft hij al gefietst op de nieuwe mamafiets. Met de laatste Statenvergadering wordt het een drukke politieke week. Ze heeft Jens deze week al wel op haar werk laten zien. We hebben ons ritme nog niet echt aangepast en gaan veel te laat naar bed.

Door het aanhoudende slechte weer zijn we in huis wel uitgeklust. Hij is architect en bouwt zijn eigen droomhuis op de Fantasie. Inge nog even langs te komen we hadden geen blaadje venkelthee meer in huis. Vanochtend hebben ome Ate en tante Marjon de kleine Jens bezocht in het ziekenhuis. Terwijl Jolanda nog even ging liggen heeft Peter Jens in bad gedaan. Ze wilden Jens nog even zien voor ze op vakantie gaan. We werken allebei drie dagen, dus genieten volop van onze zoon.

Tussen de bedrijven door de geboortekaartjes op de post gedaan. Het is echt een gezelschapsdier; bezoek vindt hij reuze interessant. Jens had weer een prima nacht, hij slaapt als een os. Hij heeft vanavond maar wat achterstanden weggewerkt. Kon ie op de roeiclub gelijk trakteren op beschuit met muisjes. Morgen is de kraamhulp er voor het laatst en staan we er alleen voor. Van de familie Honingh heeft Jens een superstoer pakje gekregen. We besluiten Jens toch maar kennis te laten maken met de buitenwereld. Gistermiddag zijn we teruggekomen van een heerlijk weekje Kos met zijn drietjes. Deze zomer willen we met Jens gaan kamperen en dat werd wat lastig met de oude auto.