Berekening die de bank maakt van het bedrag dat u kunt uitgeven voor een koophuis als u niet meer kwijt wilt zijn aan woonlasten dan u nu aan huur betaalt.

Berekening die de bank maakt van het bedrag dat u kunt uitgeven voor een koophuis als u niet meer kwijt wilt zijn aan woonlasten dan u nu aan huur betaalt. De gebruikte formule bij inschrijving van deze hypotheek maakt het mogelijk om later bij te lenen zonder notariskosten. Het percentage ligt doorgaans lager dan voor een rente die voor een of meerdere jaren wordt vastgelegd. Verklaring van een werkgever ten behoeve van een van zijn werknemers, nodig voor inschrijving bij de verzekering, ziekenfonds e. Het vaststellen van de waarde van grond en huis door een taxateur. Gebreken die niet met het blote oog zijn waar te nemen, maar die naar buiten komen nadat u het huis al hebt gekocht. Borgstelling die door het Waarborgfonds Eigen Woningen wordt afgegeven.

Een college dat bouwplannen beoordeelt en advies uitbrengt aan de gemeente. Een door de gemeenteraad vastgesteld plan waarin het gebruik van de grond in een gemeente is vastgelegd voor een aantal jaren. Verzekering van uw huis tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm, bliksem en inbraak. Voorheffing op de inkomstenbelasting die door de werkgever wordt ingehouden op het loon. Beperkende voorwaarde die de gemeente of de vorige eigenaar stelt aan de verkoop van uw huis.