Binnen maar even wat vogelvoer gepakt en een handje zijn richting op gegooid.

Wat Weegt Mijn Auto Daarna stond mn auto natuurlijk weer vast in de sneeuw. Onder luid gekukel fladderde hij richting sloot, en kroop hij snel onder een dichte struik met dorens. Mijn schoonouders hebben een pontiac en zelf rijd ik espace mijn 3e alweer. Vroeg me af of er personenbusjes zijn op grijs kenteken.

Daar wij regelmatig onderweg zijn, was een ruime auto noodzakelijk. Vanavond kwam ik thuis nadat ik eten had gehaald bij bistro de gouden bogen. Ben dus op zoek naar een mpv ofzo 6 of 7 persoons auto. Mistral! Het opwaaiende zand en stof baart mij enige zorgen. Ik besloot maar wat vogelvoer bij de ingang van de struik te leggen. Later op de avond was mn werk natuurlijk weer helemaal ongedaan gemaakt door de nog steeds vallende sneeuw. Wat zou een sterrenwachtje hier in Zuid-Frankrijk toch prettig zijn. Mijn vriendin zit thuis alleen en mist mij heel erg. Interdum feror cupidine partium magnarum Europe vincendarum. De extra luxe die er in zit is meegenomen maar was niet een eerste vereiste. Ik raap de spullen bijeen en voel het adrenalinepeil in mijn bloed stijgen.

Ik vond de twee overgebleven haantjes van de buren toch wat zielig, zo zonder kippen. Met de andere twee gaat het dankzij een zak van de buren gebietst kippenvoer weer beter. Auto kost meer dan een mooi huis in het noorden van het land. Daar verbleef ik 2 jaar geleden met de KNVWS-vereniging Dordrecht. Al snel vonden de haantjes mijn tuin interessanter en waarschijnlijk lekkerder als het landje van de buren. Zij is woonachtig in een schitterende villa onderaan het dorp. Binnen maar even wat vogelvoer gepakt en een handje zijn richting op gegooid. Gemaakt met Mojoworld, een programma wat landschappen in de computer maakt. Dat kwam vanwege de enorme hoeveelheden sneeuw die dr op terecht waren gekomen. Daarnaast is het allemaal een stukje beter beveiligd als Windows, het voelt degelijker aan, loopt minder snel vast. De auto op camperkenteken is in de wegenbelasting nu 550 euro per jaar.

De G3 zit tussen de Pentium 2 en 3 in kwa snelheid, de G4 kun je vergelijken met iets wat tussen de P3 en P4 inzit en de G5 heeft kwa snelheid iets weg van de snellere Pentium 4s. In een poging de software van het fotoalbum te upgraden heb ik het hele systeem om zeep geholpen. Hij begint wat oud te worden, maar met z'n 12 jaar lust ie nog steeds een hond rauw. Morgen zal de gedeeltelijke zonsverduistering plaatsvinden. Na minder dan twee jaar krijgt auto storing aan elektronica. Ik laat de beambte de telescoop zien en het is in orde. Thuis aangekomen hing al het bamboe wat rechts op de oprijlaan staat over en op de oprijlaan. Het stukje grond naast mn huis stond dan ook helemaal vol met auto's.