De 16-jarige zei dat ze de man uit verveling in het water had geduwd.

Wegenbelasting In West Duitsland In Hengelo zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag veertien auto's uitgebrand. Wat ik al gemerkt had is dat de motor de gehele auto overtreft. De twee mannen verlieten al kibbelend de operatiezaal, waarbij ze de patiŽnt onder verdoving achterlieten. West-Mark per persoon, per dag om te ruilen voor 25 Ost-Mark. Het slachtoffer was na sluitingstijd de kooien van de wilde dieren binnengedrongen, zo liet de politie weten. Met name hindoes protesteerden tegen het inmiddels ingetrokken Duitse plan.

Artistieke ambities voerden hem naar Wenen, maar hij slaagde er niet in aldaar op de kunstacademie te worden toegelaten. Zijn voormalige huis in Graceland is nu een museum en wordt door zijn vele fans als een soort bedeplaats bezocht. Volgens het SP-Kamerlid Harry van Bommel werd het debat om zeep geholpen met de vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog. Sowjetunie en haar satelietstaten; opgericht in 1955, ontbonden in 1991.

In Berlijn is dinsdag het proces begonnen tegen een 17-jarige jongen die 37 maal poging tot moord ten laste is gelegd. Scholen worden verder niet verplicht alle leerlingen te accepteren. Schaap in wolfskleren, tijd voor een wolf in schaa. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht. Staten gekozen instelling die de beslissingen van de Tweede kamer controleert.