De 1,4-liter HDi is een kleine motor en dat is te merken.

Diesel 1 Op Ik werk in de gezondheidszorg en moet dus vaak vroeg en laat en soms s'nachts op de weg zijn. Het interieur is origineel vorm gegeven, maar is niet vernieuwend. De 1,4-liter HDi is een kleine motor en dat is te merken.

Hiervoor had ik een opel corsa ?? en die reed ook goed, maar hij begon oud te worden en na zeggen zou ik er kosten aan gaan krijgen. Renault ClioKleine Clio's worden grootStapje voor stapje presenteerde Renault de nieuwe Clio. Bovendien zijn de benzineprijzen in 2009 waarschijnlijk 10 Euro per liter. De neus is vrijwel ongewijzigd overgenomen van de gewone 206.

Op het gebied van comfort heeft de nieuwe Clio de grootste winst geboekt. Gelukkig staat tegenover bescheiden prestaties een bescheiden verbruik. De prestaties van deze eenvoudigste dieselmotor zijn verdienstelijk. Clio staat bij de dealer en het is tijd voor de eerste proefrit. In Nederland heb je er natuurlijk weinig aan omdat je hier voor geen meter door kunt rijden. Ik heb deze auto nu 3 jaar hij was tweedehands toen ik hem kocht en hij rijdt super. Niet alleen de prijs van ruwe olie speelt daarbij een rol, maar ook de kosten van raffinage en de vraag zijn van belang.

Het gaat hier om adviesprijzen die niet door alle pomphouders worden nageleefd. Shell hanteert internationale productnoteringen bij de bepaling van de brandstofprijzen.