De Belastingdienst biedt hbo'ers accountancy, fiscale economie en bedrijfseconomie alle ruimte om zich te ontwikkelen als generalist, specialist of beide.

Hbo Belastingdienst Dit is een navigatie mogelijkheid tussen de Belastingdienst, Douane en Toeslagen. De studiepunten geven je een indicatie van de omvang per module. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden. Jij gaat dus uitstekend voorbereid naar het examen. Fiscaal StartpuntStartpunt voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar fiscale informatie op Internet. Als je je nu inschrijft kun je binnenkort al aan de slag. Fiscale tips en trucsActuele belastingtips voor ondernemers, de eigen woning, de auto, werknemers en studenten. Je bent dan ook net zo goed een relatiebeheerder als een raadgever. Zo werkt omzetbelastingAls je iets koopt in een winkel betaal je naast het product zelf ook omzetbelasting.

Het beroepschrift is een praktijkopdracht en wordt schriftelijk beoordeeld. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. De koppeling van studie en werk bevalt me ook goed. In dit artikel wordt uitgelegd wat omzetbelasting is. Van haar werkgever krijgt ze vier uur studieverlof per studiepunt. In het studieprogramma zie je precies welke modules je tegenkomt. Met wie je ook te maken hebt, je streeft altijd naar een constructieve samenwerking en een rechtvaardige afhandeling van zaken. En je weet straks wat voor vragen je kunt verwachten. Loonstrookje @ PersoneelAllerlei informatie over salaris en het loonstrookje, belastingen, employment benefits etc. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard ECTS. En natuurlijk heb je altijd een team van specialisten achter je staan.