De tempel blijkt inderdaad niet alleen te vinden en, na onze poging, bellen we hem inderdaad op, waarna hij met zijn scootertje aangetuft komt om ons te halen.

Vergoedingen Scooter Zorgverzekering De tempel blijkt inderdaad niet alleen te vinden en, na onze poging, bellen we hem inderdaad op, waarna hij met zijn scootertje aangetuft komt om ons te halen. De dag waarop Phil en ik allebei naar Maleisie vertrekken, alleen allebei in een andere richting; hij naar de oostkust, ik naar de westkust. Hoe moet ik dat aanvragen?Ik moet met spoed naar een medisch zorgverlener. Ik kijk verschrikt om me heen of er al iemand met een bonnenboekje op me af komt stevenen en berg mn flesje maar weer op. Na een wandeling waarin ik de kaart en de hitte toch ernstig onderschat had , sta ik voor een gesloten hek. Bali reis ik meteen door naar Ubud, in het binnenland. In bevind mij de laatste dagen in de Europese Delegatie. Na mijn vertrouwde gewoonte standaard de verkeerde kant op te lopen, kwam ik toch vrij snel waar ik zijn moest en kon ik mij meteen illegaal aan het inbegrepen ontbijt werpen. Ik ben nu in penang mn visum aan het regelen voor Indonesie. Vanaf 31 oktober ben ik weg om het werelddeel Azie af te struinen. Ik had van te voren al een hostel uitgezocht en was blij dat ik dit gedaan had toen ik, gewapend met mijn slaaptekort, mijn eerste stappen zette in de tropische zee van warmte.

Ik hoop het maar, anders wordt het pas weer na het weekend. Ineens waren we verzeild in een boeddhistische gemeenschap, lopen we in een vage wijk, spreekt werkelijk niemand meer engels en komen we in een compleet andere wereld terecht. Lombok is adembenemend en wordt in 1 klap mijn favoriete eiland. Ik ben nog geen half uur in Singapore en bega al 2x een grove overtreding. Als u de log niet ziet is het mogelijk dat deze beveiligd is met een wachtwoord. In de bus naar Maleisie kan ik niks anders dan genieten van het leven, het uitzicht en degewelidige mensen die er op deze aardkloot rondlopen. Na een ingenieuze brainstorm op de terugweg, besluit ik daarom hierna eerst naarMaleisie te reizen. We strekken en rekken onze lichamen in interessante posities en mediteren in een omgeving en met een leraar zoals je het alleen maar in een catalogus kan voorstellen. Morgen is het alweer vrijdag en ik betwijfel of onze indonesische vrienden dan wel werken. Maar vandaag niet, dus vol goede moed vertrek ik naar de Ambassade van indonesie.