De uitstekende dekking die de 1859-polis bood, werd nog verder uitgebreid.

De uitstekende dekking die de 1859-polis bood, werd nog verder uitgebreid. Als uw echtgenoot ook in Nederland werkt, geldt voor haar hetzelfde als voor u. Lees de voorwaarden van de Ongevallen Polis en de Scholieren Ongevallen Verzekering. Na overlijden een uitkering voor de nabestaanden van Ć1. De nieuwe polis biedt een nog uitgebreidere dekking dan de vorige versie.

De financiŽle gevolgen kunt u beperken door de Ongevallen Polis af te sluiten. Deze keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval. De meeverzekerden worden dan door de Krankenkasse aangemeld bij CVZ. De exacte uitkering is afhankelijk van de mate van invaliditeit. Waarschijnlijk bent u met uw ouders meeverzekerd bij een Krankenkasse. Uw kinderen die 18 jaar of ouder zijn, zijn in Nederland zelfstandig verzekerd. De nominale premie voor de basisverzekering ligt rond de Euro 1. Als uw echtgenoot eigen inkomen heeft in Nederland, dan is zij zelfstandig verzekerd in Nederland.

Uw Krankenkasse bepaald wie eventueel met u meeverzekerd zijn. Deze zorgverzekeraar stuurt een E106 formulier naar uw Krankenkasse in Duitsland. Op basis van dit formulier kunt u gebruik maken van de zorg in Nederland en in Duitsland. Uw partner en uw kinderen zonder eigen inkomen zijn zelfstandig in Nederland verzekerd. Uw kinderen zijn met haar meeverzekerd, tenzij ze zelf inkomsten hebben. Mocht uw vraag hier niet beantwoord worden, dan kunt u gebruik maken van de digitale adviseur. Als u schade hebt, kunt u deze hier melden en aan Postbank doorsturen voor een snelle en efficiŽnte afhandeling.