Deflatie bij de overige tamelijk luxe, energievretende, overbodige producten.

Overbodige Producten Het produceren van dierlijke producten kost veel meer fossiele energie dan plantaardige producten. Daarnaast mag het geld niet ten goede komen aan de machthebbers. Dat naar luxe producten geen vraag meer is, is een ander probleem inderdaad, dit heeft niets met deflatie maar met de inflatie te maken. Ten slotte is de Voco ook voor ons zelf een poging de klant-bediende relatie te doorbreken.

We vermijden voor zover mogelijk plastic verpakkingen en hergebruiken de papieren of glazen. Inflatie is een stijging van het algemeen prijspeil en deflatie een daling. Hieronder het volgende artikel waarin wordt gesproken tot herinvoering van de goudstandaard. Maar toch! Wij gaan uit van 2 politieke doelstellingen. Ecologie is een woord wat op het moment nogal in de mode raakt.

Een belangrijk uitgangspunt van de Voco is het politiek bewust inkopen. In samenwerking met de Voco in Leiden zijn een aantal mensen in Zoetermeer ook een Voco begonnen. Nee, het gaat er deze grootmachten om winst te maken en hun macht te behouden en te versterken. Bij plantaardig eten vindt er zo min mogelijk voedselverspilling plaats. De Voco probeert zo veel mogelijk puur biologisch zijn.