Deze is knap duur, vooral in benzinekosten en wegenbelasting.

Voordelen van dit systeem is, dat je nooit meer een dure maand hebt alle maanden betaal je het zelfde bedrag aan de vaste lasten rekening. Om water te besparen verzamel ik 'smiddags de handwas en zet dit in de biotex. Rolls Royce Silver SpiritRolls-Royce Silver Spirit, 1987, LHD. Wanneer je ongemerkt wilt sparen voor bijvoorbeeld de verjaardagen van de kinderen, bereken dit dan mee bij deze "vaste lastenrekening".

Deze besparing is voor mensen die meerdere telfoonlijnen nodig hebben, voor internet en bellen tegelijk bijvoorbeeld. Zet alle vaste lasten, omgerekend per maand, eens onder elkaar. Maar ook zwembroeken, laarzen, regenkleding, sportkleding etc. Meedoen met deze prijsvraag en jullie vinden deze tip natuurlijk heel origineel en dan het boek natuurlijk winnen zodat ik het boek niet hoef te kopen. Als je dan het verschil ziet, dus wat je per maand eigenlijk te besteden hebt, schrik je je rot! En is bv. Sorteer alle vaste lasten per maand, zodat je precies weet hoeveel je aan vaste lasten in Januari, februari enz.

Bij ons gaan er wekelijks heel wat babydoekjes doorheen. Bereken wat het kost fiscaal om in een auto van de zaak te rijden. Eenmaal gewassen blijft er een heel zacht doekje over dat prima werkt als zakdoek. Wij hebben een Renault 21 Nevada op benzine en daar betaal ik F. Ik koop kleine flesjes drinken en wanneer deze leeg zijn maak ik ze schoon en doe er b. Als de kinderen nieuwe spullen krijgen met de verjaardag, bewaar ik altijd de dozen, zodat ik ze dan later op de rommelmarkt nog mooier kan presenteren en dus net een eurootje meer kan vragen.