Donderdag was dochter gezellig hier, om lekker bij te kletsen.

Voorlopige Verzekering Bij Vervangauto Deze kaart wordt ook wel groeikaart genoemd en laat ons het thema van een bepaald jaar zien. Ik ben geen snoeper, en hou me goed aan mijn cholesterol-dieet vrijwel geen verzadigde vetten. Vanmorgen heb ik lekker uitgeslapen, en daarna een tijdje achter de pc gehangen in pyama met koffie en een shaggie. Hier gaat het lekker, maar weinig nieuws, tot nu toe. Hij denkt dat mijn cholesterol daarom ietwat hoog is. Wie durfde mocht dat buiten op het balkon gaan staan zingen. Ik heb mijn tante gevraagd wat zij wist over Sint Maarten in Groningen in vroeger tijden.

Ik rust veel, lekker warm op de bank en op tijd in bed, met lang uitslapen. En nu ga ik maar naar bed, en daar verder down liggen wezen. Als je een kind krijgt, mag het een jaar lang niet. Of ik dan niet misschien morgen alvast weer een half dagje. Ze symboliseert dat we na een lange en vaak moeizame klim een hoger niveau hebben bereikt.

Ze vertelde dat opa Kobus Voos, mijn overgrootvader geb. Ik gun iedereen die in Nederland woont een veilig thuis. Ik ben echt absoluut geen kerst-fan, maar deze eerste kerstdag was heel gezellig, nu maar afwachten wat morgen brengt. En als je meer eet en snackt, dan wordt je cholesterol trouwens ook wel hoger. Daarna heb ik een poosje op de bank liggen lezen in Robin Hobb deel 3, met een glaasje port binnen handbereik. Dat een ieder in ons land vrij is in zijn geloof, eigen mening, wat ie eet en hoe ie zich kleedt.

Ik doe van de week dus maar lekker rustig aan, met lang uitslapen, warm binnen blijven en goed eten. Vertel het me maar es, dan los ik het wel voor je op. En daar zitten vast meer calorietjes in dan in water. Die koplamp had al wel eerder gekund, achteraf gezien. Belt er een postbode aan, iemand van de pakketdienst die een bestelling komt afleveren, de meteropnemer. Ik zorg zeker dat ik goed eet, ook al proef ik niets.

Maar ik ben nog lang niet klaar met deze winteropruiming, ik vond zelfs 2 witte metalen rekken terug met ieder 4 legplanken, helemaal compleet. Even later kwamen oom Henk en tante Siet ook, en hebben we samen een erg gezellige middag gehad. Helaas had Aldi niet meer, die van Edah is echt een stuk minder smakelijk. In de praktijk valt dat alweer tegen natuurlijk, want als ik vrij ben kan ik meteen flink gaan inhalen wat ik allemaal heb laten liggen tijdens drukke tijden, hihi. Ik zit nu even mail te kijken en nieuws te zien op tv, en kruip er lekker zo weer in. Nu ga ik maar weer naar bed, als mijn glas port leeg is, en dan maar hopen dat ik me morgen weer ietsjes beter voel. Eigenlijk heb ik daar geen idee van, maar wel ben ik dag en nacht druk bezig en kom ik helemaal niet meer toe aan knutselen, borduren, minibreien zwaai zwaai Catlove!, kaartjes maken en wat al niet meer dat ik zo graag doe. Nu slinger ik dan maar snel even een stofzuiger door het huis, de rest komt later wel.