Elektrische auto's zijn een vorm van duurzaam vervoer.

Nog maar een kleine groep dus, maar wel één met specifieke problemen, die alleen maar optimaal behartigd kunnen worden door een onafhankelijke organisatie van ICD-dragers voor ICD-dragers. In Nederland zijn momenteel ongeveer 7000 hartpatiënten met een ICD. Wonen in een halfondergronds huis is warm, comfortabel en goedkoop. Het Groenhorst College te Ede wil ook dit jaar de opbrengst van haar decemberactie aan het BoysHome geven. Want als er al een parkeerplaats beschikbaar is, kost het je tegenwoordig 3 euro per uur om daarvan gebruik te mogen maken.

Elektrische auto's zijn een vorm van duurzaam vervoer. Heeft u ook ervaring met Autodelen of Autodate? Laat het ons weten. Gelukkig behoren onze parkeerproblemen nu tot het verleden, want nu is er Autodate.

Regelmatig sturen autodelers ons hun ervaringen over het autodelen. Wonen aan een van de mooiste grachten van Amsterdam is een droom. Daarna verwachten wij een wat rustigere periode waarin wij onze vakanties opnemen. Wij hebben geen sponsors en ontvangen geen overheidssubsidie. Deze veel gestelde vragen FAQ's die u nu leest zullen in de meeste gevallen een antwoord op uw vragen kunnen geven.