En nog veel meer Er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Koersplan De Weg De aansprakelijkheid ligt onder het grensbedrag van 1134,00 euro waardoor dat mogelijk is. Geef hier uw reactie indien u heeft afgekocht of binnenkort gaat afkopen. Doet zich een situatie voor waarbij afkoop onvermijdelijk is dan verbindt de wet daar sancties aan. Dit kan aardig wat zijn als er een lange polisduur is. Waar ik wel dolgraag over in discussie wil gaan is het onderwerp van dit Topic. En voor wat betreft het zwakke gedoe? Ik zie niet in wat er zwak is aan een mening van mij als individu. De afkoopwaarde kan in zijn geheel aan u worden uitgekeerd zonder rekening te houden met de hierboven omschreven inhoudingen. Ook de Dexia-bank lag de afgelopen tijd zwaar onder vuur om een vergelijkbare zaak. Je kunt hier alleen reageren, geen nieuwe topics starten. Heeft u een nieuwstip of een mooie nieuwsfoto? Mail RTLNieuws.

Trouwens ik heb helemaal geen zin om met jou te discusieren over het onderwerp aandelenlease, puur omdat mijn kennins in die zaken niet toereikend is om een objectief oordeel te kunnen geven. Gallerij van een kunstenaar; informatief, simpel en overzichtelijk. Wie de gepubliceerde uitspraken bestudeert, ziet dat Dexia zich steeds met dezelfde argumenten verweert, zelfs als die argumenten keer op keer worden afgewezen. Ik zou gefrustreerd, gedupeerd en een nietsnut zijn. Harderwijk, graag wil ik met je verder in discussie op www.

En nog veel meer Er zijn nog veel meer mogelijkheden. En natuurlijk jou nogal simplistische reactie in dit draadje op mij. Uiteraard zitten er kosten aan een polis verbonden, deze kosten worden voor de gehele looptijd berekend in de eerste 5 jaar. Prima sta ik helemaal voor open maar dan wel hier op het forum en niet zoals het jou uitkomt op DFT. Daarbij is de financiele bijsluiter bijgevoegd, deze is op lettergrootte 12, groot genoeg om goed te kunnen lezen.