Harderwijk, graag wil ik met je verder in discussie op www.

Je kunt het er niet mee eens zijn maar dan zou ik je willen vragen om inhoudelijk te discusieren. De verschuldigde belasting en revisierente worden daarom op de wwarde van de verzekering verhaald, wanneer de fiscale aansprakelijkheid 1134,00 euro of meer bedraagt. Vind het jammer dat je direct op de man speelt, niet dat ik het niet kan hebben, maar had gehoopt op een inhoudelijke mening. Voor de verschuldigde belasting en revisierente kan de verzekeraar aansprakelijk worden gesteld. Wat helemaal jammer is is dat Topicstarter totaal geen moeite meer neemt om inhoudelijk te reageren op de reacties.

Je speelt bijna quitte, dus je kan ook zeggen dat je de kosten er al uit hebt. Nieuws U kunt zelf gemakkelijk nieuwsberichten op de hoofdpagina plaatsen om bijvoorbeeld de voortgang van projecten overzichtelijk weer te geven. Dexia was minder te spreken over de uitspraak, maar wijst er wel op dat het een individuele zaak betrof.

In feite geeft de beslismodule een handleiding voor rechters om de argumenten van Dexia in procedures te weerleggen. De stichting verwijt Aegon dat zij bij het voorgespiegelde eindkapitaal niet de diverse kosten heeft gemeld. Op verzoek deze topic waar u van gedachten kunt wisselen over overeenkomsten die de looptijd volledig hebben doorlopen.