Heb eigenlijk weinig te schrijven, want er is niet veel gebeurd.

Veel Leesplezier Heb eigenlijk weinig te schrijven, want er is niet veel gebeurd. Een triatlon doen terwijl je benen mist, een arm mist of wat dan ook, is natuurlijk heel wat anders dan een lijf waar alles nog op en aan zit. In de Age Groups zaten dus ook veel toppers van de wereld, helaas telt Nederland niet echt mee bij de wereldtop! Tijdens de parade waren er ongeveer 10 Nederlandse triatleten. Achterin zit een extra stuk geen idee hoe je dat noemt waar ik extra werkplekken heb gecreeerd voor de leerlingen. Nu komt het zonnetje Is dat geen heerlijk zonnetje!! Veel plezier deze week en geniet van alles. Als ik last van lawaai zou hebben, zouden we naar binnen gaan. Heb eventjes niet op internet gezeten, veel te druk met van alles en nog wat en Erwin was deze week ook nog ziek geworden, kreeg last van zijn voet!! Dat komt gewoon door het weer, zeer wisselvallig.

Loopbaanboeken is een initiatief van uitgeverij Thema en Loopbaan. De keuken heb ik voor de zekerheid gesopt en overal waar ze zitten, neem ik ook maar af. Ik kon sommigen niet bij houden terwijl ik best hard kan rennen. Nu nog even snel mams bellen, een laatst drankje en dan. Gisteren ben ik naar school geweest en dat terwijl ik nog 2 weken vakantie heb. Het zijn dus 2 pittige weken, maar ook eg leuke weken hoor. Ik was als de dood dat ik niet goed zou slapen dat heb ik sinds mijn jeugd al, want dit zou een pittige week worden met oudergesprekken, sportdag, beach volleyballen op de Grote Markt in Groningen, enz, enz. Voor kinderboeken kunnen jullie terecht bij onze kinderleestafel. Als jochem last van muggen zou krijgen hij wordt altijd gestoken, ik dus niet!, zouden we naar binnen gaan.

Ik kan het niet op de pagina zetten, maar het staat op de startpagina bij de spelletjes. De kinderen doken internet op en keken in de stapel boeken. Nederland hoort absoluut nog niet bij de wereldtop, dus hij zal echt geen eerste worden al zal dan natuurlijk wel erg leuk zijn. Ik kan bij mij heerlijk doorwaaien, maar dan moet het wel waaien. Ik word er knetter van, zeker als ze voor je ogen vliegen. Een project aan het einde van het schooljaar is nu al een goed idee om te onthouden. Ik denk dat ik morgenavond maar weer goedkope wijn ga drinken met toastjes met brie. Toch lijkt het wel of ze een feestje bouwen bij mij in huis. Een beetje raar vind ik zelf eigenlijk ook wel hoor. In Australie en in Nieuw Zeeland is dit wel een erg populaire sport.

Uw zoekactie heeft geen resultaten opgeleverdKlik hier om uitgebreid te zoeken. Ook zal ik een poging wagen om Oprah te kijken, al denk ik dat het herhalingen zijn. Gelukkig heb ik hier nog steeds DVD's van mijn zus liggen. Ik vind de vakantie heerlijk, maar stiekem wil ik ook wel weer werken hoor! of ligt het toch aan het saaie weer. Inmiddels ben ik thuis, ben gedoucht en ga zo plat op de bank met mijn ogen dicht.