Hebben op 2 verschillende continenten vele maanden rondgereden met zo'n camper.

Wat Betaal Je Aan Wegenbelasting CaptainOz gaat in op het aan en verkopen van een auto, registratie en verzekering, interstate registration en de verkeersregels. De betrouwbaarheid van de instalatie is goed, als hij regelmatig wordt onderhouden. Je bent gewoon zeer flexibel en kunt doen en laten waar je zelf zin in hebt. Daar wij regelmatig onderweg zijn, was een ruime auto noodzakelijk. Onderdelen kun je zowel in Nederland als Belgie bij ons bestellen. Omdat het zo fijn is met open dak te rijden als de eerste zonnestralen doorbreken. De resterende registratie op de oude nummer platen kun je terug vragen in de staat van oorsprong. Vroeg me af of er personenbusjes zijn op grijs kenteken. Ook wordt er nog een klein bedrag voor de nummerplaten gevraagd. Soms kan het nodig zijn extra onderdelen te vervangen of een reparatie te doen. Hoe werkt het ? De verkoper moet uiteraard betalen per week om er te mogen staan.

Voor eigendommen kun je nog een aparte verzekering afsluiten. Onderdelen moeten uit amerika komen en zijn stinkend duur. Wij overwegen, daar de kinderen toch niet meer mee gaan op vakantie om onze camper in te ruilen op zo'n afzetcamper. De extra luxe die er in zit is meegenomen maar was niet een eerste vereiste. Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld. We prepareren ook 2cv's voor speciale ritten, zoals bijvoorbeeld de Touareg-trail of Raid Laponie. Hebben op 2 verschillende continenten vele maanden rondgereden met zo'n camper. Wanneer jij de auto koopt, neem je ook deze over ! Je kunt dit per staat controleren via een special telefoonnummer. Mocht de installatie onverhoopt niet goedgekeurd worden, dan betalen wij natuurlijk de kosten voor de herkeuring.

Je moet rekenen op 1 of 2 lpg onderhouden per jaar hangt van je kms af. En het is helemaal niet moeilijk om achteruit te manouvreren om de unit recht op de auto te krijgen. De auto op camperkenteken is in de wegenbelasting nu 550 euro per jaar. Daarnaast kunnen milieuoverwegingen natuurlijk nog een rol spelen. Ik bedoel dus busjes als 9 persoons volkswagen transporters, etc.

En we verheugen ons even hard op een klus aan een afgeleefde ami als aan een zomerse mehari. Ik heb inderdaad hier en daar gehoord dat nogal in de papieren loopt. Wij hebben een Renault 21 Nevada op benzine en daar betaal ik F. Ben dus op zoek naar een mpv ofzo 6 of 7 persoons auto. Een auto kopen is een mooie optie voor vervoer door AustraliŽ. Maar of dat de weg ligging ten goede komt???? Wij hadden een Sixpack,mini.