Het is bedoeld voor leerlingen die nu op het vmbo-theoretisch zitten.

Wegenbelasting In West Duitsland Het verkeersministerie van de deelstaat New Mexico liet vijfhonderd apparaatjes van elk 22,50 dollar in toiletten van bars en restaurants plaatsen. De groep toert eerst door de Verenigde Staten, waarna ze naar Europa trekt. Toiletgebruiken verschillen van land tot land, maar een Chinese hond heeft wel een heel speciale manier om zijn urine kwijt te spelen. Europa kan te maken krijgen met superstormen die zich nog nooit hebben voorgedaan. In elk geval sloegen zij zondagavond de ramen in en gingen zij er met de opgeplakte bankbiljetten vandoor. Na ongeveer 50 keer, had de jongen er genoeg van en liep hij weg.

Nadat de gehandicapte tevergeefs was gevraagd om zijn ring, werd deze hardhandig van zijn hand gehaald en gingen de mannen ervandoor. Ik ben begonnen met deze weblod op 27 februari dus dat is nog niet zo lang. Zuid-Afrika die huis en haard moesten verlaten om in de mijnen te werken. Oost-Europese landen en de Sovjetunie samen van 1945 tot 1989. Van wie het huis in Amsterdam is, is ook nog niet bekend. De 10-jarige Jordy Ramakers uit het Limburgse Landgraaf is weer terecht. Het ministerie van Onderwijs had eerder al later berekenen dat dit ouders jaarlijks ruim 300 euro per kind aan schoolkosten kan schelen.

Een politieagent vond hem de volgende ochtend in het Guangzhou station, letterlijk duizenden kilometers van zijn thuis. De politie probeert via getuigen de quadrijders alsnog te achterhalen. Bij een van deze demonstraties valt de chip die voor de muziek zorgt uit de kaart, op de grond, door een spleet in de houten vloer, in de kruipruimte. Het Pan-germanisme heeft het Duitse imperialisme sterk aangewakkerd. Superstormen zijn stormen met ongekende windsnelheden en zeer extreme neerslag. Beide broers bekenden hun respectievelijke misdaden. Maar liefs 11 winkelbedienden hadden elk 3 uur nodig om het bedrag na te tellen. De politie hield het vijftal na een melding aan op de Cees Laseurlaan.

Lachwekkend hoe veel pubers hier een blinde haat hebben tegen een land dat vrijwel hetzelfde in elkaar steekt als ieder gemiddeld Europees land. Jefferson hem waarna hij zich terugtrok uit de actieve politiek. Twee jaar geleden moest hij zes uur wachten alvorens zijn betalingskrediet werd gechecked en de koop toe werd verworpen. Er zijn op het net verschillende documentaires en ook op argusoog. Sowjetunie over beperking van raketten voor de middellange afstand. Een mannelijke collega van McNicholas herhaalde het experiment.