Het Nederlands is ook de taal waarin je denkt en droomt.

Bezwaar Maken Bekeuring Taal Berichten sinds laatste bezoekEr zijn 17 files van in totaal 85 km. Je topictitel slaat ten eerste nergens op omdat je daarmee eigenlijk al een discussie doodlegt. Ga er mee stoppen want denk niet dat als ik hier nog langer op het forum blijf vriendjes gaat maken. Ga straks lekker D66 stemmen, en ga lekker op een ander forum aan de slag. En waarschijnlijk ook als ik denk dat een bezwaar kans maakt. Leg uit, hoe controleer je de mensen in de onderste quote met een trajectcontrole. Ik heb ook wel eens een boete betaald omdat ik te hard heb gereden.

Betekent dat dat wij supermensen zijn die geen fouten maken? Nee. Inderdaad, zo'n amateur die even, met niet onderbouwde argumenten, komt vertellen wat er aan de hand is. Als ze budget tekort komen, dan moet Justitie keuzes gaan maken welke zaak wel en welke zaak niet. Daarmee komt een eind aan traditie van veertig jaren. Taal zorgt ervoor dat je contact met je familie en vrienden opbouwt en onderhoudt. Je hebt bijvoorbeeld ook zo iets als sluitingstijden.

Maar taal is ook belangrijk om je gevoelens en ervaringen onder woorden te brengen. Eigenlijk verwacht ik geen reactie van je omdat als ik zo je tekst nog eens door lees je op sensatie uit bnt. Het Nederlands is ook de taal waarin je denkt en droomt. Soms lijkt in eerste instantie dat het misschien aan een hoge snelheid heeft gelegen dat iemand een ongeval heeft gekregen. Vriend staat op de motor stil in de file op ringweg A'dam. Al mijn 3 autos helaas moet ik ze zelf betalen want uitkering krijg ik niet hebben spiegels en ik gebruik ze optimaal. Wageningen heeft zich inmiddels garant gesteld voor de 13. Lees hier alle informatie over de dienstverlening van het stadsdeel, maar ook over het Dienstencentrum, de markt en de bibliotheek. Ik denk dat het gros der forumleden zich hier heel bewust met autorijden en verkeersregels bezighoudt. Verder zijn er veel wegen ingesteld op 80 terwijl je daar zonder enig gevaar makkelijk 100 kunt rijden. Als de politie dan ook eens echt wat aan verkeersveiligheid zou doen, zou je niemand horen.

Daarnaast de vele doorgetrokken strepen die de laatste jaren zijn aangebracht. Je kunt niet zomaar zestig uur achter elkaar open zijn. Als je het niet helemaal begrijpt kan je gerust vragen wat onduidelijk voor je is. Broertje op de fiets kan niet snel boven Vmax komen wordt geschept door een dronken hoertje zonder rijbewijs. Je wacht tot er mensen zijn die happen en niet op een discussie. Meestal zijn oudere mensen niet echt coureurs in het verkeer. Hij mengde zich soepel onder de bevolking van Wageningen.