Ik besloot maar wat vogelvoer bij de ingang van de struik te leggen.

Wat Weegt Mijn Auto De auto schudt steeds harder heen en weer door de windstoten. De pagina waar je naar zoekt bestaat niet meer, is van naam veranderd of is verplaatst. Wat een uitzicht en doodse stilte op de top van de Montagne de Lure. Ook heeft vandaag in zeer besloten kring de begrafenis van de door de kou overleden haan plaats gevonden. Het is middernacht, stap in bed en val gelijk ik een diepe slaap.

Een van de haantjes zat in zijn uppie staand op een pootje op de oprijlaan. Wil of kun je dat niet, dan is het systeem prima in staat om ingewikkelde dingen voor je te verbergen. Wij hebben een Renault 21 Nevada op benzine en daar betaal ik F. Het is niet kraakhelder, maar de Melkweg is beduidend beter dan op de Veluwe. Ik moest de claxon gebruiken om hem opzij te krijgen. Toch waag ik het erop en stel de telescoop 's avonds op. Uiteraard herinner ik me van het uitzetten van de wekker doorgaans helemaal niets. Ik heb echter bij de aanschaf van deze wagen voor het zelfde dilemma gestaan.

Daarnaast is ie stabieler, geen last van virussen en andere ongein zoals spyware, is software erg eenvoudig te krijgen en ziet het er allemaal fantastisch uit. In het oosten komt een gele gloed boven de horizon. Terwijl hij at kwam ik steeds dichterbij en probeerde ik hem te vangen. Het bericht wordt direkt in het gastenboek geplaatst, dit kan enkele seconden duren. Dat heeft tot gevolg dat hardware duur is en nieuwe hardware relatief traag op de markt komt. Iets onder de top tref ik een verlaten ski station aan.

Hem aanraken hielp niet meer, want hij bleef rustig zitten. Waarschijnlijk heeft ie ergens in de buurt een hol gegraven, want ik zie hem of haar? nu elke dag. Ik ging vanavond een bezoekje aan de schietvereniging brengen. Oorspronkelijk wilden ze dinsdag komen, maar dat kwam mij minder goed uit. Het leek me verstandig om hem te vangen, want met 15 graden vorst vannacht zou ie in deze conditie de ochtend nooit gehaald hebben. Puimichel kom ik Arlette Steenmans tegen die haar honden aan het uitlaten is. In Spaarndam staan kippen sinds vandaag hoger in de voedselketen dan katten. Ik hoop vanmiddag weer een werkend album te hebben. Helaas komen de setdressers pas maandag weer, vandaar dat m'n woonkamer onbruikbaar is en ik noodgedwongen bivakkeer in de keuken en op de slaapkamer.