Ik heb echter bij de aanschaf van deze wagen voor het zelfde dilemma gestaan.

De auto op camperkenteken is in de wegenbelasting nu 550 euro per jaar. Dus denk alsjeblieft eerst goed na als je wat met zulke auto's krijgt. Ik heb echter bij de aanschaf van deze wagen voor het zelfde dilemma gestaan. De jaarlijkse besparing is groter naarmate u meer kilometers per jaar rijdt.

Wat weegt die auto en wat betalen jullie dan aan wegenbelasting. Denkt u een goede schatting gemaakt te hebben van uw toekomstige kilometrage, bereken dan het omslagpunt. Bovendien gaan dieselmotoren langer mee dan benzinemotoren. Dit omslagpunt geeft aan met welke brandstof u het voordeligst rijdt. In de figuur ziet u dat rijden op aardgas altijd voordeliger is dan rijden op diesel! Vanaf circa 14. In eerste instantie niet echt een merk waarvan je zegt goedkoop.

Een volgend LPG-nadeel is het gewicht en de ruimte van de LPG-tank. Ben dus op zoek naar een mpv ofzo 6 of 7 persoons auto. Ik heb pontiac transsport 3 jaar geleden ingeruild op een chevrolet tahoe. Please contact me first if you want to use any of these pictures, images or photographs for any purpose. De extra luxe die er in zit is meegenomen maar was niet een eerste vereiste.

Daar wij regelmatig onderweg zijn, was een ruime auto noodzakelijk. Van alles over reizen met de auto, carnet de passages, verzekeringen, enzovoorts. Mijn schoonouders hebben een pontiac en zelf rijd ik espace mijn 3e alweer. Onderdelen moeten uit amerika komen en zijn stinkend duur. Alhoewel er ook al lichtere varianten op de markt zijn. Daar waren we al een beetje bang voor, maar de pogingen om onder die brief uit te komen stranden. Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.