In Nederland kan iedereen zich belastingadviseur noemen.

Uiteraard kunt u ook als particulier bij ons terecht voor een passende dienstverlening. Voor beide studies heb je een goed juridisch gevoel nodig. De Belastingdienst komt binnenkort met de lijst waarop de bedrijfsmiddelen staan waarvoor de extra investeringsaftrek geldt.

Beroepen waarmee je midden in de maatschappij staat. Onze werkwijze leidt ertoe dat steeds meer ondernemers hun weg vinden naar ons kantoor. Wij stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking uw droom te realiseren. Daarbij hebben wij niet alleen oog voor de dag van vandaag maar evenzeer voor wat u op termijn met uw bedrijf wilt bereiken. Het kantoor in Amsterdam, gevestigd in een uniek gebouw in hartje cen . Indien u belangstelling heeft voor de meest recente uitgave van onze Nieuwsbrief dan sturen wij u die graag kosteloos toe.

Een persoonlijke benadering naar onze cliƫten en betrokkenheid bij de ondernemer en zijn bedrijf vormen de basis bij de uitoefening van onze werkzaamheden. Wij verzoeken u onderstaand formulier in te vullen en op verzenden te klikken. Wij werken samen met u aan de groei van uw onderneming en het bedrijfsresultaat. Is uw interesse gewekt en wilt u eens langskomen voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op. Wij nemen dan graag met u door wat wij voor u kunnen betekenen. Er een goed gevoel aan over houden als de zaken gaan zoals verwacht. Dat maakt het starten van uw onderneming tot een spannend avontuur met verantwoorde risicos. Pas zonodig uw zoekcriteria aan om het aantal te verkleinen. Als inspecteur heb je een sleutelrol in een organisatie van 30. Belangrijker dan de opsomming van wat wij kunnen is de wijze waarop wij met u samenwerken.