In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Overwaarde Van Het Huis Opnemen Wilt u profiteren van onze laagste rentetarieven? Klik voor een vrijblijvend hypotheekvoorstel. De hypotheekvorm waarbij u dit kunt doen, is meestal de krediethypotheek. Dit pakket bestaat uit een combinatie van een vaste en een variabele rente. Ik wil mijn hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten. Als u niet onnodig duur uit wilt zijn, praat dan eens met een assurantieadviseur van Delta Lloyd. Dit beleggingsfonds heeft een relatief laag risico en belegt in Europese obligaties. Postbank neemt deel aan het Bureau Kredietregistratie in Tiel om gegevens met betrekking tot kredietwaardigheid op te vragen. Dit was de wens van Daniel 62 jaar en zijn vrouw Margriet 59 jaar. Wie overweegt een nieuwe hypotheek af te sluiten, moet zichzelf eerst de volgende drie vragen stellen.

Er zijn allerlei manieren om geld op te nemen uit uw huis, zonder dat u verhuist. Wilt u meer informatie? Maak een afspraak met de Postbank hypotheekadviseur. Voor dit product is een financiŽle bijsluiter opgesteld met informatie over het product, de kosten en de risico's. Als u de woning gaat verdelen of de hypotheek wilt verhogen, kost dat altijd geld.

Speciaal voor nieuwbouwwoningen biedt Postbank het Nieuwbouwpakket. Waar vind ik meer informatie over de Postbank Voordeelhypotheek. Hebt u eigen vermogen maar is uw inkomen tijdelijk te laag voor de benodigde hypotheek, dan kunt u kiezen om geld te storten in de WoonPlusHypotheek van Delta Lloyd. Een levensverzekering draagt bij aan een onbezorgde oudedag.