Ingrid Draaijers hoopt stilletjes dat de gelukkige een buurtgenote is.

Statutair Directeur Stapt Op Het probleem doet zich met name voor op de lijnen 3 en 12. Directievoorzitter Willem Stolwijk van Interpay vertrekt aan het eind van het jaar bij de organisatie die verantwoordelijk is voor het elektronisch betalingsverkeer in Nederland. Dat meldt de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek CPNB. Hansa, destijds het grootste taxibedrijf van Amsterdam.

Hieronder ziet u de eerste 100 woorden van het door u opgevraagde persbericht, na betaling kunt u het hele persbericht lezen. Bij het verlaten van de bus graaide de man in de kassala. Let op de datum van dit persbericht, het kan verouderd zijn.

Metzemaekers van Het Financieele Dagblad is dinsdag op 90-jarige leeftijd overleden. In het Belgische Hasselt bleek dat ook al het geval. Schrijfster Mensje van Keulen krijgt de Annie Romeinprijs, de tweejaarlijkse literaire prijs van het blad Opzij. Borst, hoofdredacteur van Radio Rijnmond, is woensdag ontslagen. Dat zouden we binnen drie maanden op papier krijgen. Geert ten Dam 51 is per 1 april benoemd tot nieuwe hoofdredacteur van het Noordhollands Dagblad. Zeedijk dankt Joop Vastenhauw voor zijn jarenlange inzet en de goede samenwerking. Interim-directeur Erik van der Schaft heeft zijn werkzaamheden bij de lokale Amsterdamse televisiezender AT5 met onmiddellijke ingang neergelegd. Voormalig D66-minister Roger van Boxtel wordt de nieuwe voorzitter van de NPS. Volgens een RET-woordvoerder legden de chauffeurs tussen 12. We moeten groeien om financiële reserves op te bouwen.

Hij volgt Paul Evers op, die binnen de uitgeverij van Oor de functie van uitgeefmanager gaat vervullen. Haar identiteit is geheim gehouden en daar kunnen wij ons iets bij voorstellen. Fons van Westerloo wordt de nieuwe topman van de Holland Media Groep HMG. Aan de onderscheiding is een bedrag van 5000 euro verbonden. Het bedrijf kan niet langer op krediet kerosine inslaan, maar moet gelijk betalen. Een zegsman van het landelijke ochtendblad heeft dat bevestigd. Prins stelt dat hij alleen als persoonlijk adviseur van De Vlieger optreedt. De verkoop van twee derde deel van de aandelen Connexxion gaat door. Dat heeft de directie van de Hollandse Dagbladcombinatie HDC, waarvan het Noordhollands Dagblad een onderdeel is, maandag bekendgemaakt.