Je hebt dan alleen nog een groene kaart van je verzekering nodig.

Vandaag van 18 oktober was er een item met de titel Moord op de klassieke brommer?. Nadat je Quickly is voorzien van een kenteken kom je in de situatie dat je hem verzekerd moet hebben. Je hebt dan alleen nog een groene kaart van je verzekering nodig. De schouwer kan het TGK-nummer alleen invullen als het ook op het frame aanwezig is. En dan de NL-Cavallino's; die hebben een nummer dat er uit ziet als VOKA*1234.

Opvallend is dat er op dit formulier totaal geen veld is om het bouwjaar in te vullen . Toch hebben we geprobeerd om als club jullie daar behulpzaam bij te zijn. Goed nieuws lijkt dat je na het monteren van het kenteken ook geen geel plaatje meer hoeft te voeren.

Op de polis staat bij merk en type geen famenummer maar 'diverse'. Hierbij mag de bestuurder met zijn gele plaatje elke oldtimer rijden, ook die van anderen. Minister Peijs heeft op 10 november in een brief gereageerd op de vragen van de SP. Hier staat een handig invulformuliertje waarop je meteen de premie afleest ' Rensen Nijverdal heeft geen verzamelpolis. Dat moet bij het postkantoor en kost uiteraard geld.