Koersdata is 15-20 minuten vertraagd volgens de regels van de beurs.

Dividendrendement Beurs Brussel Daling/stijging van de koers na de bekendmaking van een nieuwsfeit. Men spreekt in dit geval van een normale rentestrucuur. De open interest neemt af als een positie weer gesloten wordt. Datzelfde recht hebben zij met betrekking tot het voorgestelde dividend. Heeft u interesse in lucratief beleggen in energie-aandelen? Klik dan hier. Uitoefening van optiecontracten vůůr het verstrijken van de looptijd. De vraag is echter of dit ook betekent dat Belgische vastgoedaandelen zoals Cofinimmo en Befimmo op dit moment de voorkeur verdienen boven de Nederlandse vastgoedaandelen? Ik denk van niet. Fonds dat in koersstijging achterblijft bij het gemiddelde.

Sharpe-maatstaf is het quotiŽnt van de risicopremie en de standaarddeviatie. De vraag is of de Belgische waarderingsmethode niet conflicteert met IFRS. Raad van Commissarissen toezicht op de Raad van Bestuur Directie.

De koers van een valuta op dit moment, ook spotkoers genoemd. Opbrengst, meestal uitgedrukt in procenten van het aangewende bedrag. International de France, de financiŽle termijnmarkt in Parijs. We hebben dan te maken met de openbare kapitaalmarkt. Aandelen McGregor zijn inmiddels gestegen naar meer dan 30 euro. Handel in aangekondigde, maar nog niet uitgegeven effecten. Alle overige aandeleninformatie wordt verstrekt door Interactive Data. Wij maken u er wel op attent dat het soms maanden tot een half jaar kan duren voordat aandelen waarvoor wij een koerstijging verwachten op basis van onze analyse, ook daadwerkelijk in koers stijgen. Overtreft de vraag het aanbod, dan stijgt de koers.