Kuus tuincentrum en kwekerij in de Betuwe biedt een breed assortiment van o.

Tuincentra In Oost-vlaanderen Biedt planten en tuinartikelen, vijvermateriaal, alsmede tuinontwerp en -aanleg. Verzorgt ook cursussen en organiseert lokale evenementen. Handelskwekerij met tuincentrum in Heiloo gespecialiseerd in vaste planten 1000 soorten, klimplanten, bomen, heesters, coniferen, waterplanten en rozen. Verkoopt daarnaast een uitgebreid assortiment eenjarigen, rozen en sierstruiken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het kweken van vormbomen zoals leilinden, daklinden, dakplatanen etc. Overzicht van assortiment met prijzen, ook telefonisch te bestellen. Kwekerij en plantencentrum in Eindhout-Laakdal B levert bolbomen, sierbomen, heesters en coniferen aan particulieren en bedrijven. Gespecialiseerd in winterharde exotische tuinplanten zoals bamboe, palmen en camelliaís, met een jungletuin voor bezoekers.

Informatie over de kwekerij, de tuin en het assortiment. Bedrijf met particulier plantencentrum en zakelijke kwekerijen biedt een breed assortiment bomen, heesters, vaste planten, coniferen, bos en haagplanten en bijzondere planten. Bedrijf in Obdam Noord-Holland biedt nieuwe plantensoorten, waaronder verschillende soorten bamboe, clematis en rozen, veelal via moderne in-vitro-methoden opgekweekt.

Gespecialiseerd in ziekteresistente houtige gewassen, onder meer van nature bolvormige en piramidale bomen, compacte sierbomen en veredelde straatbomen, voor particulieren en bedrijven. Gespecialiseerde kwekerij voor diverse Buxus en Taxus variŽteiten te Beerse, BelgiŽ. Kleinschalige kwekerij in Eenrum Groningen van vaste planten, eenjarigen, siergrassen, rozen en clematis. Overzicht van assortiment en diensten op het gebied van advies en ontwerp.

Tuincentrum en boomkwekerij in Woubrugge Zuid-Holland, gespecialiseerd in buxus in tientallen vormen, thuja en laurier. Particuliere verkoop van een groter assortiment van vaste planten, eenjarigen, balkonplanten en kerstbomen. Gespecialiseerd in koudetolerante exotische planten zoals vijgen, Japanse mispels, bananen. Hier ziet u de resultaten van het door u gezochte trefwoord. Nog nooit was het leven in een klap zoveel goedkoper. Rode rozen, witte rozen, gele rozen, roze rozen en oranje rozen bestellen. Kwekerij gespecialiseerd in snoeivormen topiary van buxus in allerlei modellen.