Maar het saldo was een verlaging, leidend tot lagere werkloosheid.

Dinsdagmiddag werd ik gebeld, en als ik wilde kon ik bij ze aan de slag voor 10 lesuren. Publiekelijk tijdverdrijf wordt mogelijk gemaakt door WordPress 2. Maandagmiddag werd ik gebeld door een school die een baan in de aanbieding hadden. Ook door het feit dat je alleen maar bezig bent met bewijzen. Voor een medewerker van 50 jaar met een salaris van 30.

Helder is dat de uitwerking nog wel de nodige aandachtspunten met zich mee brengt en ook de nodige uitlegkunde vereist. Het OESO-dogma is ontstaan als gevolg van een category-mistake. Ik wil mijn erfgenamen bepaalde goederen schenken terwijl ik nog leef. Zou ik die pensioennota toegestuurd kunnen krijgen, dan weet ik waar ik over praat. Woensdagmiddag ga ik langs bij de sectievergadering en de papierwinkel afhandelen. Sommige pensioenfondsen hebben een lichte premiedaling aangekondigd. Neem contact op met een VDAB-consulent of stap naar de werkwinkel. Dat hoeft inderdaad niet van vandaag op morgen maar wel graag op een dusdanig tijdstip dat in de eerstvolgende Bondsraad van 26 september hierover op een zinnige manier gesproken kan worden. Stagflatie is een ongunstige uitruil van inflatie en werkloosheid.

Niet bepaald onbelangrijk, aangezien de wereld van pensioenen erg in beweging is. Als erfgenaam moet je het bewijs van het tegendeel leveren. Voor een medewerker van 35 jaar met een salaris van 30.