Noteer die! Hiermee heeft u toegang tot de theorie-examens.

Exame Bromfiets Voor het theorie-examen van vrachtauto moet u minimaal 43 vragen goed beantwoorden. Via de witte knoppen met de komma en de cijfers kunt u de open vragen beantwoorden. Als u een pakket heeft aangeschaft, dan begint u met een tegoed van minimaal 5 examens. Bel met je mobiele telefoon naar het hieronder aangegeven telefoonnummer. Noteer die! Hiermee heeft u toegang tot de theorie-examens.

Wanneer u het examen afmaakt, dan blijft uw tegoed ongewijzigd. De regeling geldt voor het eerst gehaalde rijbewijs. Zo ziet u in een overzicht welke examens u heeft gedaan en met welk resultaat. Bij vrijwel elk antwoord is een illustratie beschikbaar. Het volledige theorie examen wordt elke keer speciaal voor jou samengesteld en is altijd anders. Desondanks kan er een onvolkomenheid zijn ontstaan. Als uw tegoed op is, heeft u met uw code nog 7 dagen toegang tot het overzichtsscherm met de examennummers. Je moet nu eerst aangeven welk examen jij wilt doen. Sinds 4 april is het nieuwe verkeersforum begonnen.

Dit antwoordkastje wordt ook gebruikt tijdens de officiŽle theorie-examens van het CBR. Aan de samenstelling van deze uitgave is veel zorg besteed. Je kunt nu ook theorie vragen oefenen voor de categorie Bromfiets. Elk hoofdstuk geeft puntsgewijs antwoord op een aantal vragen. Er is immers al eerder 1 examen van uw tegoed afgehaald. Als u met iDeal of een creditcard betaalt, wordt u verzocht uw naam, adresgegevens, creditcardnummer en vervaldatum in te vullen.

Als u ervoor kiest om het examen in het geheel opnieuw te doen gaat er uiteraard wel weer 1 examen van uw tegoed af. Er gelden nieuwe regels voor beginnende bestuurders voor het gebruik van alcohol. Als u een examen niet afgemaakt heeft, kunt u ervoor kiezen dit examen alsnog af te maken of dit examen in het geheel opnieuw te doen. Dit onderdeel van de CBR-voorstellen wordt niet overgenomen. Het tegoed is het aantal examens dat u nog kunt oefenen. Zolang de tijdsindicator loopt, kunt u uw antwoord wijzigen. Veka Best biedt u de mogelijkheid om theorie-examens te oefenen. Elke keer als u een examen start, gaat er 1 examen van uw tegoed af. Bijvoorbeeld als u zich bedenkt of als u een typefout heeft gemaakt. Of informeer bij de erkende rijschool naar een theorie-opleiding met het systeem van Veka Best. Elk theorie-examen bevat een uitgebalanceerde selectie van vragen.