Ook deze maand vindt U weer talloze klassiekers te koop.

Klassiek Racer 50cc Maar de man denkt dat de lezers die fouten toch niet merken ,want die weten er toch niet zoveel van als hij. Echt jammer; P6 ombouwen, onder een Tuareg hangen en dan meedoen aan de Zwarte Cross. Deze worden als een rijdend museum gepresenteerd aan publiek. Met luchtgekoelde cilinder, die helaas een keer is vastgelopen en 2 dikke krassen heeft, maar er is denk ik nog wel mee te rijden. Want zodra er een ongeval plaatsvindt en je als organisator aansprakelijk wordt gesteld, kan dat aardig in de papier lopen. Het bestuurHeeft u een punt voor de rondvraag, maar het kan eigenlijk niet wachten. Ten eerste, wie zegt dat ik een blok ga verneuken, het blok wil ik zo origineel mogelijk houden. GezochtAltijd ben je wel zoekende naar net dat onderdeel om je Sparta compleet te maken. Cosmas is inmiddels de Guru van een generatie Wolseley liefhebbers geworden. Frans, ik heb hier nog een certificaat van deelname als aardige toevoeging. Daar kan men de machines van dichtbij bewonderen en de sfeer proeven van sleutelen en teamwork.

Wat voor cilinder erop ligt, boeit niet veel of wel dan? Mijn originele cilinder is opzich goed vastgelopen, dus dan moet je iets zoeken. Koffie HoekZeg het maar, zwart of met melk en suiker? Dit is de plek om even over onderwerpen te ouwe hoeren die niet thuis horen in de andere groepen. EvenementenNog even na praten over het afgelopen evenement, of wellicht een leuk idee voor een aankomend event. Een frikandel en een jagermeister in de morgen, is een dag zonder zorgen. Natuurlijk doen we dat met een doel en niet zomaar uit een dierenliefhebberij en liefde voor woestijnzand.

Maar de voet, sluit niet geheel netjes aan in het blok, er zit nog wel wat speling op de flappen. Oh ja, er reed ook een Bizzarini P538 en een DeTomaso Mangusta. Ook heb ik er 2 alu spaakvelgen met pirelli noppenbanden bij. Het was ooit de bedoeling van het museum om deze demorace jaarlijks te herhalen, maar er kleven nog al wat risico's aan. Na de pagina's van de nieuwsrubrieken doorgelezen te hebben, kunnen ze u ook al niets meer vertellen. Ik heb vandaag een vertex zuiger van 40,75 dacht ik gekocht, die past er goed in, de slotjes zitten zelfs goed en veilig. ModellenHeb je een vraag over een model? Dan ben je hier goed. Koppakking hoeft niet, dat is niet nodig met deze cilinders. Met 50 cc red je het niet in de 260 pk sterke Austin Healey Drie Liter van Fast Freddy Rijnhouwer. Ik kon em gelijk ophalen, omdat ik in de buurt woonde was dat dus zo gepiept.

En zon blok past ook gewoon onder een tuareg, en ik wil een snelle crosser maken, en ik heb dat blok op de kop kunnen tikken, dus ik doe dat. Ik zie er inderdaad nu ook een aantal, als je er echter al een paar uur mee bezig bent dan kijk je er snel overheen. Op het Jarige Chimay zagen we in elk geval de kwikzilverigheid van zo'n race doosje. En ik heb overigens wel een polini p6 gezien, alleen polini heeft levertijden van 2 maanden, en het is ook nog eens reteduur waarschijnlijk. Bijna net zo verfijnd en beschaafd als een Dikke Healey. Als je ze wilt veranderen spatie vergeten, of een ! ipv een L pb even. Leuk stukje Frans, de schrijffoutjes lijken mij ondergeschikt.