Op de overige opmerkingen van de raadsleden ging hij niet in.

Wat Weegt Een Volvo 240 Op Gas Maakt niet uit hoeveel gas je geeft, hij maakt voornamelijk herrie en toeren. Rijd best sportief en zit goed, materiaal voelt goed aan en schakelt prettig. Het is leuk om deze auto te verlagen, er kan ook zo een achteras van een Scirroco onder, of een Golf 2, met schijfremmen, je kunt er veel aan "customizen", aangzien de meeste dingen gaan passen. Stuur voelt solide aan en goed geisoleerd dus erg stil. Ik vind de reactie van het ding niet echt zoals het hoort, en dat zorgt ervoor dat de achterkant bij zwenken en baan veranderen een beetje het gedrag van een aanhanger gaat vertonen. Rijeigenschappen zij heerlijk; schakelt lekker en stuurt makkelijk. Enninga verlamd tijdens een wedstrijd van de Rugby Club Wageningen. Gave auto wel, voor zo'n auto een lekker onderstel met veel potentieel. Leuke auto, zeker leuk voor beginners, best taaie motertjes, maar ze roesten als de ziekte en de wegligging is nou niet om over naar huis te schrijven, wel fijne stoelen. Mooie leeftijden eind jaren '90, aardige prijzen en vaak gunstige km-standen omdat ze vaak van oma'tjes geweest zijn. Daarom vind ik het sowieso al onzin als iemand verteld over een auto waar ie maar een paar minuten in gereden heeft.

Ondanks dat het een 3-cilindertje is rijdt ie best fijn, vooral door de turbo het was dan ook een sport om zoveel mogelijk gebruik te maken van die turbo. Zeer luxe auto, zeker voor die tijd, volleder interieur, elektrische ramen en weet ik 't allemaal. Rijdt echt als een auto, niet als een stadswagentje. Door langere versnellingen wel iets stiller van binnen zeker icm sportdempertje. Met een stuk touw rond zijn middel klimt hij naar boven. Niet al teveel vermogen helaas, en helemaal afgereden.

Bij zo'n auto verwacht je een slagschipgevoel maar dat valt erg mee. Niet al te vlot doordat het ding Ún ondergemotoriseerd is 1. Het is een oude auto, dus het een en ander zal wel rammellen. Ik vind de meeste ervaringen maar summier, mag best wel iets uitgebreider. Eweg is op dit moment in het buitenland en kan niet reageren.

Trage semi-automatische versnellingsbak, vooral met terugschakelen zonder ingrijpen van de bestuurder een ramp. Het kan zijn dat ik weer iets toevoeg omdat ik me pas later weer herinner die auto ook gehad te hebben. Een gescheiden remcircuit en meerdere kreukelzones.