OpmerkingenEigen paarden mogen onder bepaalde voorwaarden worden meegebracht.

Tuincentra In Oost-vlaanderen Kwekerij op landgoed in Overijssel verkoopt heesters, struiken en seizoensgebonden producten. Dit vakantiehuis is niet wat u zoekt? Zoek verder naar beschikbare vakantiehuisjes. OpmerkingenEigen paarden mogen onder bepaalde voorwaarden worden meegebracht. Naast bomen en struiken ook vaste planten, klimplanten, bosplanten en rozen. Boomkweker in Loenhout Antwerpen gespecialiseerd in Taxus, Buxus en Rhododendron, met daarnaast veel andere houtachtige planten.

Presentatie Tuintrends 2007 en de daarbij behorende planten georganiseerd voor . Bakerstreet exploiteert met groot succes een fast food formule, gebaseerd op bereiding en verkoop van vers belegde .

Overzicht van sortiment, nieuws, virtuele rondleiding. Gespecialiseerd in het kweken van volwassen leibomen met daarnaast een assortiment struiken en sierheesters, dakbomen en vormgesnoeide solitaire planten. WoningEtalage! Opzoek naar producten voor in en om uw huis? Of uw woning in de Etalage plaatsen? Bij ons bent u op . Kuus tuincentrum en kwekerij in de Betuwe biedt een breed assortiment van o. Boomkwekerij met tuincentrum en hoveniersafdeling in Huizen, gericht op particulieren en handelsklanten.

Bedrijf in Halle Vlaams-Brabant kweekt inheemse fruitbomen, planten, groenten en kruiden, en biedt daarnaast ecologische tuinproducten en zaden. Biedt duizenden soorten vaste planten en heesters, voor een groot deel te zien in een voorbeeldtuin. Kweekt, installeert en verhuurt haagplanten beuk, laurierkers, hulst, taxus, buxus, levensbomen, en is gespecialiseerd in het plaatsen van volwassen hagen. Overzicht van beschikbare soorten, verhaal over de eigen tuin van de kweker. Overzicht van assortiment, informatie over gebruik en onderhoud van buxusdeze haagplant.