Reformatoir, dat bedoelde de grootste misstanden weg te nemen.

Te Late Oplevering Huis In Spanje Kameroen, Duitsland en Engeland onthielden zich van hun stem. Irritaties zeggen bij mij bijvoorbeeld meer over mijn ongeduld dan over het getreuzel van Emmie. De discussie over de beloning van Anders Moberg is weer behoorlijk opgelaaid. Barneveld is het doel van de volgende gemeenschappelijke jachtpartij. Maar als het allemaal zo eenvoudig zou zijn was mijn vader al veel eerder gaan rentenieren en was ik co-commentator bij de Champions League wedstrijden geweest. Vandaag viert Ronald van Engelen het heugelijke feit dat hij 40 jaar is geworden. Het begint er al mee dat het kind talent moet hebben. De regeling van 1798 bleef in stand tot 31 mei 1808. Dat idee vervaagde al na de Amerikaanse ontbijtshow van de heren Balkenende en De Hoop Scheffer. En wederom is een lekke band verholpen zonder dat ik het wiel heb hoeven verwisselen. Deze werd in de 19e eeuw gesloopt en vervangen door een nieuw gebouw.

Toch doet het qua voorzieningen niet onder voor een groot recreatiepark. De recent aangenomen VN-resolutie zal hierbij niet volstaan. Als beide clubs de problemen vergeten kan het een schitterende wedstrijd worden. Frank had al een paar dagen diarree en mist daardoor kracht. Binnenkort wordt de G14, een verzameling van 14 Europese topclubs, uitgebreid met 10 leden en wordt het de G24. Dat gebeurt waarschijnlijk met meer succes dan het uithangen van de voetbalkenner.

Pratende over het katholiek geloof kwamen ze bij het dorp Warfum. Hier vroeg Liudger aan Bernlef of hij het dorp kon zien. Als licht wantrouwend optimist vrees ik het ergste voor de KLM. Nog een geluk dat de kans dat die 5 landen het eens zijn nihil is. Ei een van de grootste eierproducenten van Nederland. Waarschijnlijk heeft Kalle het Nederlands voetbal al een tijdje niet meer van dichtbij gezien. Redan is een aardige spits maar hij mag natuurlijk nog niet de schoenen vastmaken van Filippo Inzaghi. Zo nu ga ik Emmie naar het kinderdagverblijf brengen en het 1e cadeau regelen. Hoffman van Middelstum die hun patriottische preken hielden.

Heel aantrekkelijk is de veerbootverbinding vanuit de Eemshaven naar het Duitse eiland Borkum. Benieuwd hoeveel Anders Moberg nu al heeft verdiend? Kijk hier. Om de wedstrijd van Ajax te kunnen volgen heb ik zelfs een etentje van mijn werk moeten afzeggen. Ommelanden waren de eigenlijke machthebbers de jonkers op de borgen.