Staatsschulden doen ze kwijtschelden, maar als wij 2 dagen te laat zijn met betalingen, komt er een dreigbrief van de deurwaarder.

Wegenbelasting Kwijtschelden Wat is het verschil tussen geld weggeven en een schuld kwijtschelden dan precies? Ik snap het technische verschil wel, maar in beide gevallen is het toch een geld donatie? ik zie echt het punt niet. Schandalig zo als de regering omgaat met zijn verplichting ten opzichte van hen die hun gekozen hebben. Goed kan iemand mij nu uitleggen dat wij als Nederland zo erg moet bezuinigen, dat we wel even 45 miljoen schuld kwijtschelden en nog eens een keer 27. Het lijkt mij een keer handig om de hele boel daar ff te boycotten net zolang totdat zij inzien dat ze iets moeten veranderen aan de manier waarop zij hun regio besturen corruptie, misdaad, armoed e. Staatsschulden doen ze kwijtschelden, maar als wij 2 dagen te laat zijn met betalingen, komt er een dreigbrief van de deurwaarder. Paars heeft het dan misschien ook niet op alle punten geweldig gedaan, maar zeurden in ieder geval niet over het Kabinet Lubbers, waar het zaadje tot de huidige rommel al werd gelegd. De Antillen zijn onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden, echter dit geldt alleen als het in het voordeel is van de antilliaanse "regering".

Nederland heeft daarop namelijk geen enkele inspraak terwijl Nederland wel het geld voor deze problemen levert. Dan gaat er alleen nog maar geruzied worden of de 200 miljard nu moet naar de arme zeehondjes in Pieterburen of juist naar het uitbreiden van de biesbos. Alles wat niet goed loopt, wordt afgedaan met een simpel excuusje en we zullen doorklooien. Ja ik snap ook wel dat de staat niet wakker ligt over dee lullige 27. Maar ik kan het ook begrijpen van de mindere groepen in nederland die hard moeten werken voor hun centen en dan lastig rond komen elke maand en dan nog te kort komen. Het enige punt waar ik je wel gelijk in moet geven, is dat de meeste mensen geen honger lijden, maar daar houdt het dan ook mee op. Zij kregen vragen voorgeschoteld over een aantal impopulaire maatregelen die het kabinet heeft afgekondigd. Het is toch hun taak om het leven van zo'n grote groep een beetje aangenaam te maken. En als ze dat niet willen zijn dan moeten ze net als elk ander onderdeel van het koninkrijk der Nederlanden hun zaakjes op orde krijgen. Als ze zelfstandig willen zijn moeten ze niet gaan zeuren over dat ze geld van ons willen hebben.

Ik lees die berichten niet eens meer want ik vind het allemaal blabla. De pagina die u zoekt staat waarschijnlijk op een nieuwe plek binnen AMT. Zo wil het kabinet dat mensen tot hun 65ste doorwerken, maar 59 procent van de Nederlanders vindt dat te lang. Veel mensen kunnen zeggen dat het overdreven is, maar het is wel een groep die het voor een hele grote groep niet werkende mensen moet verdienen. Maar structureel kunnen ze natuurlijk altijd de voorganger proberen te vernederen.