Syntusformule overal op het platteland succes boekt.

Noord- en Midden-Limburg, wordt een verbod daartoe opgelegd door Keolis. Drechsel ziet niets in de betrokkenheid van Prins, omdat die juist verantwoordelijk was voor het afglijden van EAG. Oud-hoofdredacteur Ami van Vree van de Leeuwarder Courant is woensdag op 66-jarige leeftijd in zijn woonplaats Borne overleden. Het complex is al jaren een steen des aanstoots voor de buurt. Hij volgt Ron Brown op, die zijn functie onlangs om gezondheidsredenen heeft neergelegd, zo meldt de uitgever, de Hollandse Dagbladcombinatie HDC.

Het hoogtepunt daarin kwam op 12 april van dit jaar. De huidige roosters leidden vorig jaar al tot een rechtzaak. Randstad verwacht op korte termijn nadere mededelingen te kunnen doen over de opvolging van Reese. Derk Haank heeft met onmiddellijke ingang zijn functie bij Reed Elsevier neergelegd. Garschagen zou zijn besluit genomen hebben wegens een vertrouwenscrisis op de redactie. Mark van Schaick is de nieuwe hoofdredacteur van muziekkrant Oor. Dat meldde dinsdag Gijs Lensink, algemeen directeur Hazewinkel Pers. Syntusformule overal op het platteland succes boekt. Zuidoost-Brabant wordt pas in 2008 een nieuwe aanbesteding gehouden. Noomen 1942 is bij Koninklijk Besluit benoemd tot bestuurslid en tevens voorzitter van het bestuur van het Bedrijfsfonds voor de Pers.

Ingrid Draaijers hoopt stilletjes dat de gelukkige een buurtgenote is. Ik praat niet met toeleveranciers of andere partijen. De dienst deed recent een onderzoek naar de verkeersdrukte op deze plek. Het gaat om de foto van een Afghaanse jongen die gebukt onder een vrachtwagen kolen zoekt, gemaakt door de Amerikaan Patrick Andrade. Op 17 september wordt in Amsterdam de Dam-tot-Dam loop georganiseerd. Dat bleek woensdag tijdens een debat in de Tweede Kamer. Hij vertrekt om 'persoonlijke redenen', aldus AT5 maandag in een persbericht. Adriaan van Dis gaat het Boekenweekessay van volgend jaar schrijven.

Jan Bonjer, hoofdredacteur van het Dagblad van het Noorden, gaat eenzelfde functie vervullen bij het Algemeen Dagblad. Ook de World Press Photo-kinderjury heeft een zwart-wit foto uitgeroepen tot de beste. Hoofdredacteur Ron Brown van het Noordhollands Dagblad heeft zijn functie met onmiddellijke ingang neergelegd. Ik wens Joep en Babet veel succes toe in hun nieuwe functies. Nientker treedt af als bestuurder van uitgeefconcern Wegener. Dat betekent vele jaren bouwactiviteit, die de nodige overlast zal veroorzaken. Langzaam maar zeker wordt Syntus een succesverhaal.