Tenslotte krijgt u een overzicht van de maximale premiestortingen.

Levensverzekering Gekoppeld Aan De Hypotheek Het omgekeerde is het geval indien u de looptijd langer dan 30 jaar neemt. Als u geen belangstelling heeft om te switchen tussen fondsen. In het programma kunt u voor de eerste 6 polisjaren extra premiestortingen ingeven. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Een kortere looptijd resulteert wel in hogere netto maandlasten. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw adviseur. Toen de uitslag kwam vernam ik dat ik hiv-positief was. Tenslotte krijgt u een overzicht van de maximale premiestortingen. Vraag erom en lees hem voordat u het product koopt.

Mensen die optimaal gebruik willen maken van de fiscale mogelijkheden. Dit is fiscaal gunstig omdat dit niet ten koste gaat van uw belastingaftrek. TenslotteDeze fiscale spelregels zijn gebaseerd op de huidige wetgeving. Als u zelf de afweging wilt maken tussen rendement en risico. Mijn vriend heeft een levensverzekering afgesloten en op mijn naam gezet. Met de spaarpremie en de extra premiestortingen wordt de spaarpot opgebouwd. Dit kunt u zien als de formele kant van zijn taakomschrijving, in de praktijk dient hij er echter ook voor te zorgen dat de afhandeling van alimentatie soepel verloopt.

Voor dit product is een FinanciŽle Bijsluiter opgesteld met informatie over het product, de kosten en de risico's. Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat.