Uiteraard zijn ook deze producten exclusief te koop via consulenten.

Douane Consulent Dit is een navigatie mogelijkheid tussen de Belastingdienst, Douane en Toeslagen. Er geld een niet goed geld terug garantie van 6 maanden. Als u goederen importeert uit landen buiten de EU, krijgt u met zowel de Belastingdienst als met de douane te maken. Deze software zal niet in de winkel verkrijgbaar zijn. Op 9 april jongstleden organiseerde de Douane in samenwerking met de Kamer van Koophandel een informatiemiddag, in verband met de sluiting van de regionale kantoren. Tijdens een vakantie in een warm land kan dit lastig zijn. Uiteraard zijn ook deze producten exclusief te koop via consulenten. Je zal bij klanten door middel van de ontwikkelde software de douane procedures en bedrijfsprocessen stroomlijnen gebruik makend van interfaces en sql-statements.

Afhankelijk van het product en het land van oorsprong moeten er nog andere documenten overlegd worden bij de douane. Tot slot kan er gemeld worden dat aan de grens de meeste kantoren open blijven, met uitzondering van Delfzijl en Heye bij Gennip,die dicht gaan of al dicht zijn. Als technisch consultant zal je bij klanten de douane procedures door middel van de ontwikkelde software bedrijfsprocessen stroomlijnen. Als je dat met kleine stapjes doet dan maak je het jezelf moeilijk.

Wel zal van sommige posten aan de grens het adres veranderen, maar dit kan worden gecontroleerd via www. Nederland koelboxjes verkrijgbaar waarin je de pillen gekoeld kunt bewaren. Daarnaast zal je de ERP-paketten tunen en customisen aan de wensen van de klant. Je kunt daarom beter het schema in grote stappen aanpassen.