Vroeg me af of er personenbusjes zijn op grijs kenteken.

Wegenbelasting Busjes De meeste vrouwen die ik ken willen absoluut geen massa kinderen; 1 of 2 vinden ze al meer dan genoeg. Ze moeten hier allemaal zo vlug mogelijk weg, als het met zachte hand niet lukt dan moeten ze maar op andere manieren aangemaand worden te vertrekken. Ik denk ook niet dat een confrontatie tussen blank en niet-blank zo vermeden kan worden. Laat ik beginnen te zeggen dat mijn reactie niet helemaal objectief is. Uitsluitend jonge en streng geselecteerde auto's zijn mijn handelsmerk. We zijn nog steeds de grootste bevolkingsgroep, als we evenveel kinderen op de wereld zetten als die bruinhuiden blijven we ze voor. Hopelijk worden ze met de zelfde mate van plezier gelezen, als dat ik ze geschreven heb. Als je echt geeft om je ras en je wilt je leven hiernaar indelen, trouw dan jong met een blanke en breng een pak of 10 kinderen groot.

De extra luxe die er in zit is meegenomen maar was niet een eerste vereiste. Ben dus op zoek naar een mpv ofzo 6 of 7 persoons auto. Nee, dat denken er wel meer, maar daar staat onze naam op. In eerste instantie niet echt een merk waarvan je zegt goedkoop. Daar wij regelmatig onderweg zijn, was een ruime auto noodzakelijk. Ik heb echter bij de aanschaf van deze wagen voor het zelfde dilemma gestaan. Volkswagen Transporter ook verkrijgbaar met een dubbele cabine. Hyundai kent nu de Trajet, maar dat is een MPV, en dus geen stationcar meer. Voor de rest maakt het mij niet uit, want wij rijden niet grijs.

Polen, en willen ze er niet al te veel soesa mee hebben. En zo vertrokken Man, vrouw, kind en gebraden kip richting schoonouders, om de kip soldaat te maken. Wat wel goed nieuws is is dat de 3rd generatie gemiddeld minder kinderen krijgt dan ons. Aan ons nationalisten om deze ongunstige demografische evolutie te doorbreken. Het is trouwens een hele knappe politieagent die met die snelheid een bon achter je ruitenwisser krijgt. Ja, maar ze keken gelijk of de gegevens op het kentekenbewijs, klopten met de inrichting van de auto. Grijs kenteken dadelijk weg , iedereen bouwt "busje"om en betaald net als de duur aangschafte campers kwartaal tarief. Nee, voor een camper jonger dan 25 jaar betaal je het zogenaamde kwart-tarief. Hoe zoek je een tweedehands busje? Gewoon taxibedrijven vragen. En de prijzen voor de meeste campers zijn echt bizar hoog, die kan mijn consuminderhart niet verdragen. Family Cars worden een aantal modellen gezinsauto beschreven.