Warren Buffet is een van de rijkste mensen van de USA.

Beleggen Volgens Buffet Daar rolt een maximum koersnivo over vijf jaar uit, de plafondkoers. Veel beleggers incasseren hun winsten en houden de veriezen. In een wereld van intellectueel kapitaal hebben alleen ideeen waarde. Zie Microsoft die met een inferieur besturingssysteem Apple vermorzelde. De strategie is om op zoek te gaan naar achterblijvers.

Het zou zo kunnen zijn maar het kan ook anders zijn. Voor kopen en vasthouden is een goede zelfbeheersing noodzakelijk. Het koopwaardigste aandeel is er misschien een dat je reeds bezit.

Het is slim via opties zowel van koersstijgingen als -dalingen te profiteren. Daarom ziet hij ook geen heil in beleggingsfondsen. Het programma moet gevoed worden met de belangrijkste financiele bedrijfsgegevens. Zoals wel vaker gebeurt, worden jaren van geduld in een jaar beloond.

Als zelfs de analisten een aandeel beu zijn, is de tijd rijp om te kopen. In het algemeen genomen is een maatstaf van meer dan 1 gunstig te noemen. Het is een misvatting te denken dat goede ondernemingen, de z. De marge tussen de geraamde plafondkoers en de geraamde bodemkoers wordt gedeeld in drie zones. Beheerders weten ook niet precies wat ze aan het doen zijn.