Wat wij per kwartaal aan wegenbelasting betalen voor een diesel auto, betalen duitsers dat per jaar en in Engeland betalen ze iets van 160 per jaar.

Auto Belasting WegenbelatingMoet je eens kijken wat wij per jaar gezamelijk aan wegenbelasting betalen, weet ik zelf ook niet precies maar is wel een heleboel. Al jarenlang verkoopt het heel goed door te zeggen dat het goedkoper wordt, en het tegenovergestelde te doen. Het betekent toch niet dat je de weg meer in deukt met een zwaardere auto dan met een lichtere autotje. Complotten, samenzweringen en andere theorieŽn Gebleken is dat er behoefte is aan een apart onderdeel waar verschillende complotten, samenzweringen en andere theorieŽn besproken kunnen worden.

De nieuwe regeling gaat ten koste van werknemers die met hun eigen auto voor de baas rijden. Betaal je als bedrijf over Producten die je verkoopt of Fabriceert. Moet je eens kijken wat wij per jaar gezamelijk aan wegenbelasting betalen, weet ik zelf ook niet precies maar is wel een heleboel. Ik heb al een aantal maal vragen gehad over verzekeringen. De belastingvrije vergoeding die zij ontvangen, 28 eurocent per zakelijke kilometer, wordt verlaagd en mogelijk zelfs gehalveerd.