We hebben een computergestuurde mengmachine met meer dan 40.

Computergestuurde Brommer Ze rollen de fietsband kundig tussen het verkeer en een paar geiten door. Helaas voor de opvoerders gebruiken ze in Italie iets andere remschijven, blokken en klauwen. Middenin de nacht word ik gewekt door het geluid dat een binnengeslopen rat maakt bij het openen van mijn koekjes. Ik dineer in restaurantje "New Delhi", waar Renuka Naik de scepter zwaait. Want hun lichamelijke conditie kan het echt niet meer opbrengen om te lopen. India is een prachtig land maar mijn hart breekt als ik de sociale structuur bekijk. Er komen steeds meer mensen bij die geen kans op scholing of werk hebben. En gelijk had ze, snel, mooi, en iedereen had zo'n ding, dus waarom niet.

De mannen die het veel kauwen hebben een rode tong, donkere tandhalzen en hun lichaam ruikt naar de paan. Toegegeven, het woord subsidie kenden we amper, we kwamen zelf wel aan de kost. De tijd heeft stilgestaan als het gaat om schooluniformen. Na afloop met nat achterste en dito hand kleed je je weer aan en was je je handen. En als het apparaat niet word aangepast is het wel een gevaar op de weg.

Dit kon inderdaad ook met mijn Di-tech, alleen jammer dat ik er een ongeluk mee heb gehad. De hond had ooit een gebroken poot die natuurlijk niet gezet is. Ze zien elkaar dan eerder en letten beter op elkaars weggedrag. Tenzij er gevaar is dat ik kinderen raak en zo, dan pas zal ik 30 of langzamer rijden. In de Moslim landen worden vrouwen onderdrukt of wordt er net gedaan of ze niet bestaan.