Wie weet komen er binnenkort wat nieuwe inwoners bij, lol.

Voorlopige Verzekering Bij Vervangauto Als ie nou maar eventjes eerder gebeld had, een paar uurtjes maar. Dus zijn we toen gedrietjes naar Van der Valk gereden, waar we zalig hebben gegeten en het gezellige gesprek nog even voortgezet. Ook mensen die hier vroeger, rond de jaren 60, kwamen om hier te werken, ze geven kleur aan ons land. Het was gek weer vandaag, best warm, maar ik moest toch de hele dag mijn jas aanhouden, zij het nog steeds m'n zomerjas. Een poosje geleden heb ik enkele weken met een zere linkerschouder gelopen. Ik heb gezegd dat ik heel misschien woensdag dat halve dagje kan gaan proberen.

Ik heb mijn dikste sweater aan en toch ben ik de hele dag al koud en rillerig. Vanavond hadden we kaasfondue, wat dochter's lievelingseten is en het mijne ook wel. Alweer thuis, met een scheef bekkie, doodmoeie spieren van de spanning en een pond lichter. Links is nu dus zijn evenkies grotendeels afgebroken, en ook daar zit helemaal weggedrukt in een hoekje achteraan een kleine verstandskies. Dat had hun winst opgeleverd, en mij veel centjes gekost. Ik ben niet echt ziek, maar voel me ook echt niet lekker. Vandaag vrij, en dus ga ik eindelijk weer eens mijn huis goed schoonmaken, hoewel.

Lekker even zitten, nu en dan een klant helpen, want vanavond moet ik de rest van de post nog sorteren. Daar liep ik me alweer dagenlang op te verheugen, en nu moet ik dus eerst weer een half jaar wachten voordat ik weer mag. En dan breng ik post rond, op hetzelfde industrieterrein als waar ie nu is. Vandaag op tijd begonnen met de post, wat weer erg lekker was, zo in het zonnetje. Zon en droog prima, maar ze hoeven het nu ook weer niet zo te overdrijven! Speciaal denk ik dan ook altijd aan mien verre neefke, die het zo zwaar heeft met dit weer.