Zo goed als geen kosten in onderhoud, gaat vrijwel nooit iets kapot.

Wat Weegt Een Volvo 240 Op Gas Ouder model, geen stuurbekrachtiging enorme ramp om te parkeren. Reed fijn, maar al tijdens de proefrit werd duidelijk dat de stoelen onvoldoende zitcomfort bieden om echt vaak mee te rijden. Alles is een beetje te licht, waardoor het meer een computerspelletje lijkt. Reed wel fijn door comfortabele vering en behoorlijk goede stoelen. Hij geeft je een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Wagenings bouwbedrijf, gaat het bouwproject uitvoeren. De meest luxe uitvoering van de Mégane II, alleen geen leder interieur, maar het was niet erg dat dit ontbrak, verder van alle luxedingen voorzien als automatische airco, electrische ramen, navigatie etc. Roest wil nog wel voorkomen onder het voorraam, en op de wielkasten achter.

Ik heb zo'n twee jaar geleden mijn eerste auto gekocht, een Peugeot 106 Rallye uit '97. Fijne auto,al doet de leeftijd anders vermoeden,goede wegligging en toch best pittig1. Besturing is wat vaag en de stuurbekrachtiging staat wat te licht afgesteld, mis nu vaak gevoel.

Bekkende issues zijn dat de veren wel eens willen breken, of door metaalmoeheid in willen zakken. Techniek is in orde, uitwisselbaar met Volkswagen Passat. Schakelen viel wel tegen en was vaag, maar het is dan ook een oude auto. Ding roest waar je bij staat, consumeert benzine dat wil je niet weten, lekker laten staan dus. In januari evalueren gemeente en zorginstellingen de proef.